نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات ماهواره
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره کل پژوهش و سنجش
اداره كل پژوهشهای راهبردی رسانه
اداره کل پشتیبانی و اجرای نظرسنجی
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار و اطلاعيه ها
انتشار چهار پژوهش جديد توسط واحد پژوهشهاي کاربردي برونمرزي صداوسيما
انتشار چهار پژوهش جديد توسط واحد پژوهشهاي کاربردي برونمرزي صداوسيما
چهار پژوهش جديد در تير و مردادماه سال جاري توسط واحد پژوهشهاي کاربردي در موضوعات مربوط به داعش، تحولات سياسي مناطق کردنشين سوريه، استفاده ابزاري آمريکا از ويروس ابولا و شبکههاي تلويزيوني ترکمنستان منتشر شد.
بر اساس اين گزارش عناوين اين چهار پژوهش شامل «بررسي وجوه اشتراک مباني فکري، اهداف و اقدامات تروريستي رژيم صهيونيستي و داعش»، «ويروس ابولا و منافع تجاري، سياسي و نظامي آمريکا»، «معادلات سياسي مناطق کردنشين شمال سوريه و سناريوهاي پيش رو» و «شبکههاي تلويزيوني ترکمنستان» ميباشد.
پژوهش «بررسي وجوه اشتراک مباني فکري، اهداف و اقدامات تروريستي رژيم صهيونيستي و داعش، به قلم سلمان رضوي و نظارت لعبت جوادي در 6 فصل تدوين شده است. نقاط اشتراک رژيم صهيونيستي و داعش در مباني فکري، اهداف و روشها و سناريوهاي فراروي تعاملات داعش و رژيم صهيونيستي ازجمله بخشهاي اصلي اين پژوهش ميباشد.
پژوهش «ويروس ابولا و منافع تجاري، سياسي و نظامي آمريکا» ديگر پژوهشي است که در قالب مجموعه راهبردهاي پژوهشي رسانهاي و کاربردي در مردادماه و در 8 بخش منتشر شده است. بررسي پيشينه جنگهاي ميکروبي و سلاحهاي بيولوژيکي، بررسي گستره جغرافيايي انتشار ويروس ابولا، ارزيابي ديدگاههاي مختلف نسبت به علل شيوع آن، افشاگري برخي از دانشمندان درباره نقش آمريکا در تهيه و انتشار ويروس ابولا، تبيين منافع اقتصادي، سياسي و نظامي واشنگتن از انتشار ويروس ابولا، ازجمله بخشهاي اصلي اين پژوهش ميباشد.
در پايان پژوهش مذکور که به نويسندگي محمدرضا مرادي و با نظارت زهراسادات حسيني انجام شده است، پيشنهادهاي رسانهاي و ايدههاي برنامهسازي براي تبيين هر چه بهتر اهداف توسعهطلبانه تجاري، سياسي و نظامي آمريکا از انتشار ويروس ابولا ارائه شده است.
پژوهش «معادلات سياسي مناطق کردنشين شمال سوريه و سناريوهاي پيش رو» در 6 بخش تدوين شده است. پيشينه فعاليت سياسي در مناطق کردنشين شمال سوريه، آرايش سياسي و صفبندي احزاب کردهاي سوريه و عوامل دخيل و اثرگذار بر سناريوهاي پيش روي مناطق کردنشين شمال سوريه از بخشهاي اصلي اين پژوهش ميباشد. محمدعلي دستمالي که نويسندگي و اردشير پشنگ نظارت بر پژوهش مذکور را بر عهده داشتهاند.
در پژوهش «شبکههاي تلويزيوني ترکمنستان» نيز به معرفي و بررسي رويکردهاي شبکههاي تلويزيوني ترکمنستان، سير تحول شبکههاي تلويزيوني در ترکمنستان پس از استقلال اين کشور و تعاملات رسانهاي پرداخته شده است.
واحد پژوهشهاي کاربردي برونمرزي از سال 1376 فعاليت ميکند و تاکنون بيش از دويست عنوان پژوهش در مسائل مربوط به تحولات بينالمللي منتشر کرده است.
اين واحد از آبان 1393، تهيه مجموعه راهبردهاي پژوهشي رسانهاي و کاربردي را آغاز کرده است، تحليل راهبردي تحولات با رويکرد آيندهپژوهي و ارائه راهکارها و توصيههاي رسانهاي و ايدههاي برنامهسازي محورهاي اصلي اين مجموعههاي پژوهشي را تشکيل ميدهند.
در قالب اين مجموعهها، موضوعات متعددي ازجمله چشمانداز پديده داعش، تحولات يمن، توطئه يهوديسازي قدس شريف، سيزده سال عملکرد ايساف در افغانستان، چشمانداز مذاکرات هستهاي، رسانه و واژگان هستهاي، بحران مالي يونان، سقوط پرسش برانگيز قيمت نفت و چشمانداز بحران ليبي مورد بررسي و براي بهرهبرداري در اختيار شبکههاي راديويي و تلويزيوني معاونت برونمرزي قرار گرفته است.
آدرس سايت اينترنتي واحد پژوهشهاي کاربردي معاونت برونمرزي arc.irib.ir ميباشد.
پژوهشگران علاقهمند ميتوانند با مراجعه به بخش فراخوان اين سايت، موضوعات پيشنهادي خود براي مجموعه راهبردهاي پژوهشي رسانهاي و کاربردي را ارائه دهند.
1394/05/28
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.