نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال جهش تولید
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار و اطلاعيه ها
تمديد مهلت ارسال آثار به همايش ملي پليس و پيشگيري از جرم
تمديد مهلت ارسال آثار به همايش ملي پليس و پيشگيري از جرم
به منظور همکاري و مشارکت علمي بيشتر و همچنين به دليل استقبال اساتيد و پژوهشگران،زمان برگزاري همايش ملي پليس و پيشگيري از جرم به خرداد سال 1393 تغيير يافت.
با توجه به هماهنگي هاي به عمل آمده،علاقه مندان به شرکت در اين همايش مي توانند آثار خود را تا پايان ارديبهشت ماه سال 1393 به آدرس ايمیل motaleatejtemaei@gmail.com ارسال نمايند.
علاقه مندان به شرکت در همايش ملي پليس و پيشگيري از جرم مي توانند براي کسب اطلاعات بيشتر به سايت police.ir و يا با شماره تلفن 81826340 تماس حاصل نمايند.
همايش ملي "پليس وپيشگيري اجتماعي از جرم" با هدف تبيين، تعميق و ارتقا جايگاه پيشگيري اجتماعي از جرم در نيروي انتظامي در 5 محور برگزار مي شود.
اين همايش در محور اول به مباني، نظريه ها و رويکردها مي پردازد که طي آن مباني پيشگيري اجتماعي از جرم در آموزه هاي ديني و علوم جديد، نظريه هاي علمي در حوزه پيشگيري اجتماعي از جرم در پليس، رويکردهاي رشد مدار (فرد محور) و اجتماع محور( جامعه محور) در امر پيشگيري اجتماعي از جرم و مدل ها و الگوهاي پيشگيري اجتماعي از جرم بر مبناي تبيين هاي علمي، از جمله موضوعات آن است.
علل و عوامل و بسترهاي اجتماعي وقوع جرم در ايران محور دوم اين همايش است که مواردي چون خانواده نابسامان، فقر و بيکاري، گروه دوستان ناباب، ضعف اعتقادات ديني و مذهبي، تاثيرات رسانه اي و مهاجرت و حاشيه نشيني را در برمي گيرد.
محور سوم همايش ملي "پليس وپيشگيري اجتماعي از جرم" معطوف به نهادهاي اجتماعي، نقش ها و کارکردها است که طي آن تحليل عملکرد و نقش نهادهاي اجتماعي (مساجد و حوزه هاي علميه، روحانيون، خانواده، دانشگاه، آموزش و پرورش، رسانه ها و...) سازمان هاي مردم نهاد و پيشگيري اجتماعي از جرم، جايگاه مشارکت مردم در پيشگيري اجتماعي از جرم و موانع و مشکلات مشارکت عمومي ( مردم، سازمان هاي دولتي و نهادهاي غير دولتي) در پيشگيري اجتماعي از جرم از موارد مدنظر اين محور است.
پليس و پيشگيري اجتماعي از جرم محور چهارم اين همايش است که در آن به بررسي شيوه هاي مداخله پليس ايران در پيشگيري از جرم، ارزيابي و آسيب شناسي، مداخله پليس در پيشگيري اجتماعي از جرم در مطالعات تطبيقي، ظرفيت و آثار مداخله پليس در پيشگيري اجتماعي از جرم و کارنامه پليس ايران در پيشگيري اجتماعي از جرم پرداخته مي شود.
پيشگيري اجتماعي در پليس، راهبردها و راهکارها، آخرين محور همايش ملي "پليس و پيشگيري اجتماعي از جرم" است، که راهبردها، شيوه ها و راه کارهاي ارتقا جايگاه پليس در پيشگيري از جرم در جامعه و ارائه الگوي بومي ايراني- اسلامي پيشگيري از جرم در پليس بعنوان زير مجموعه هاي اين محور در نظر گرفته شده است.
همچنين قرار است اين همايش خرداد ماه سال آينده (1393) برگزار شود و علاقه مندان مي توانند مقالات خود را تا پايان ارديبهشت ماه 93 در موضوعاتي که ذکر شد، به آدرس تهران، ميدان ونک، ميدان عطار، خيابان شهيد سرتيپ نجفي، کوچه نياز، ساختمان کوثر 21، طبقه پنجم، اداره کل مطالعات و تحقيقات اجتماعي و با کدپستي 557-19945 ارسال نمايند.
همچنين شرکت کنندگان مي توانند براي کسب اطلاعات بيشتر به سايت همايش به نشاني www.police.ir مراجعه کنند و يا از طريق ايميل motaleat.ejtemaei@gmail .com با اين اداره کل در تماس باشند.
گفتني است مقالات بايد داراي عنوان، چکيده فارسي، واژگان کليدي، مقدمه، متن، نتيجه گيري، پيشنهادها و فهرست منابع باشند و همچنين مشخصات کامل مولف همراه با پست الکترونيک و شماره تلفن در پايان مقاله ذکر شود.
مقالات بايد بصورت تايپ شده حداکثر در 25 صفحه A4، با قلم nazanin B و اندازه قلم 14 بوده و شيوه ارجاعات و تنظيم فهرست منابع به سبک A.P.A باشد.
http://news.police.ir/fullStory.do?Id=225494
1392/11/16
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.