نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال جهش تولید
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار و اطلاعيه ها
برگزاری حداقل ۸۰ نشست تخصصی در نمایشگاه امسال با حضور جامعه هدف
برگزاری حداقل ۸۰ نشست تخصصی در نمایشگاه امسال با حضور جامعه هدف
محمدرضا معینی، مسئول کمیته علمی بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم ضمن تشریح برنامههای این کمیته اظهار کرد: پیشبینی میشود از 80 تا 100 نشست تخصصی در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم برگزار شود.
وی ادامه داد: برخی از کمیتههای دیگر تعداد محدودتری نشست تخصصی تدارک دیدند و خود کمیته علمی به صورت مستقل نشستها را طراحی کرده است که میتوان گفت که حدودا 60 درصد برنامهریزی کمیته علمی و حدود 40 درصد سایر کمیتهها از بخش دانشگاهی گرفته تا سایر بخشهی دیگر این نشستها را پیشنهاد دادند.
معینی درباره زمان نشستها عنوان کرد: با توجه به تعداد سالنهای نشست که دو یا سه سالن است، میتوان این نشستها را همزمان برگزار کرد. قبل از اذان مغرب دو زمان از ساعت 17:30 تا 19 و از ساعت 19:30 تا اذان مغرب در نظر گرفتیم و بعد از اذان نیز یک زمان برای هر سالن به نشست اختصاص یافته است.
وی درباره محتوای نشستها بیان کرد: با توجه به رویکرد نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، محور تمام نشستها درخصوص قرآن کریم و کاربردی کردن محتوای آن در فضای مخاطبان و جامعه است و با توجه به شعار سال که درباره اقتصاد و فرهنگ است، محور اصلی ما نیز درباره این موضوعات با رویکرد قرآنی است.
مسئول کمیته علمی بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم افزود: ما حتی برای برخی از موضوعات، سلسله نشست تدارک دیدیم. اگر بخواهیم یک فرهنگ بین مخاطبان جا بیافتد، با یک نشست نمیتوان آن موضوع را پردازش کرد، بنابراین سلسله نشستهایی را با یک محور و یک موضوع انتخاب کردیم تا مجموعا ما را به هدف برساند.
وی خاطرنشان کرد: تبیین یک بحث علمی تعریف خاصی دارد و با رعایت چارچوبهای آن حداقل زمان مورد نیاز یک نشست علمی یک ساعت و نیم است. البته برخی از نشستها مانند نقد و بررسی کتاب را نیز میتوان در بازه یک ساعت برگزار کرد. نشستهایی که با موضوع شگفتیهای علمی قرآن است، نیز این قابلیت را دارد که در بازه یک ساعته طرح شود.
معینی یادآور شد: برخی از موضوعات برای اینکه مخاطب امکان مشارکت در بحث را داشته باشد، فرصتی به پرسش و پاسخ هم اختصاص یافته است. فضای نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم فضای عرضه است. بنابراین از مخاطب توقع نداریم که در تمامی نشستها به صورت کامل حضور یابد.
وی توضیح داد: با توجه به تبلیغی که قرار است درباره موضوعات نشستها قبل از برگزاری آنها انجام شود، پیشبینی حضور مخاطبان تخصصی میرود. تبلیغات ما فقط درون فضای نمایشگاه نیست، بلکه از فضای رسانهها و فضای مجازی برای تبلیغات استفاده میکنیم که برای شرکت در نشست از آنها دعوت به عمل بیاوریم و در کنار آن به بازدید نمایشگاه نیز بپردازند.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: ما برای جذب مخاطب، در کنار کمیته علمی، یک ستاد را طراحی کردیم که واحد دعوت و جذب مخاطب است و به طور تخصصی این واحد حدود یک ماه است که به دعوت و اطلاعرسانی به مخاطبان خاص متمرکز شده است که شناسایی میکنیم که این موضوع برای چه مخاطبی بیشتر مورد استفاده است.
وی در پایان گفت: این ارتباطات درون سازمانی و دعوتها به صورت رسمی انجام میشود و بر اساس موضوع هر نشست، میزان سطح تحصیلات، صنف مورد نظر و مشخص میشود. در پایان هر نشست واحد تدوین در این کمیته تمامی نشستها را پیادهسازی میکند و بعد از نمایشگاه نیز آنها را در اختیار مخاطبان قرار میدهد.
http://www.iqna.ir/fa/News/1417173
1393/03/24
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.