رئیس مرکز آمار ایران در نشست علمی مرکز پژوهش وسنجش افکار صداو سیما گفت:
ظرفیت ها واطلاعات آماری مرکز آمار ایران برای همکاری با صداوسیما در اختیار پژوهشگران
وتحلیلگران این سازمان قرار خواهد گرفت
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما، به منظور بررسی راهکارهای همکاری بین دو مرکز، نخستین نشست علمی آشنایی با ظرفیتهای اطلاعاتی و آماری مرکز آمار ایران روز یکشنبه چهارم مرداد ماه سال جاری با حضور دکتر عادل آذر رئیس مرکز آمار ایران ، دکتر عبدالملکی رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما و جمعی از مدیران و پژوهشگران، رسانه ملی در این مرکز برگزار شد.
دکتر عبدالملکی در ابتدای این نشست ضمن معرفی فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی مرکز پژوهش وسنجش افکار صدا و سیما گفت این مرکز با بهره گیری از روشها و ابزارهای علمی دقیقترین نظرسنجیها را درحوزه های مختلف انجام می دهد و پاسخگوی نیازهای سازمان صدا و سیما و کشور در این زمینه است
رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار، بر بهرهگیری از تجارب و اطلاعات آماری مرکز آمار ایران به عنوان یکی از مراجع مهم در کشور تأکید کرد و افزود آمار و اطلاعات پایه و مبنای تصمیمگیریهای دقیق و کلان در سطح کشور است و استفاده از اطلاعات و تجربیات مرکز آمار میتواند پایه برخی از طرحهای پژوهشی و تحلیلی این مرکز قرار گیرد.
در این نشست دکتر عادل آذر ضمن تشریح زمینه های فعالیت و ظر فیتهای مرکز آمار گفت: این مرکز به عنوان یک نهاد حاکمیتی ،داده ها و اطلاعات مورد نیاز کشور را گردآوری میکند و به تناسب نیاز واحد های مختلف پژوهشی وعلمی در اختیار آنان قرار می دهد.
رئیس مرکز آمار ایران در ادامه افزود: امکان استفاده از آمار تولید شده مرکز آمار ایران در بخشهای مختلف اجتماعی ، فرهنگی، اقتصادی با رویکرد های پژوهشی و با بهرهگیری از روشهای علمی مانند
تحلیل ثانویه وجود دارد. دکتر عادل آذر اطلاعات موجود در مرکز آمار ایران را گنجینه کامل و جامع دانست که از سال 1343 تاکنون گردآوری شده است و امکان تحلیلهای علمی را به خوبی فراهم می سازد . وی همچنین به تحولات فن آورانه در زمینه گردآوری اطلاعات ازجمله سیستم های نظرسنجی الکترونیک اشاره کرد و گفت : بسترهای نرمافزاری و سختافزاری لازم برای اجرای نظرسنجی تحت تبلت در سرشماری نفوس و مسکن سال 1395 فراهم شده است . وی مزیتهای استفاده از این روش را ، کاهش خطای گردآوری اطلاعات، سرعت ، دقت و امکان نظارت و ارسال داده ها به صورت برخط (آنلاین) دانست .
دکتر عادل آذر ضمن اشاره به اینکه افکار سنجی مرکز پژوهش وسنجش افکار صداوسیما به عنوان یک برند در سطح کشور مطرح است اظهار داشت در نظرسنجیهای انتخاباتی خروجیهای قابل تحسینی از این مرکز به کشور عرضه شد که از دقت و اعتبار بالایی برخوردار بود .
در پایان این نشست ، پژوهشگران و مدیران رسانه ملی به بحث و تبادل نظر درخصوص مباحث آماری و آمارهای ارایه شده از سوی مرکز آمار ایران پرداختند .