نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال جهش تولید
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار و اطلاعيه ها
انتشار چهار پژوهش جدید توسط واحد پژوهشهای کاربردی برون مرزی صدا و سیما
انتشار چهار پژوهش جدید توسط واحد پژوهشهای کاربردی برون مرزی صدا و سیما
چهار پژوهش جدید در دی ماه سال جاری توسط واحد پژوهشهای کاربردی در موضوعات مربوط به گروههای تکفیری، بحرین، افغانستان و تحرکات بهائیت در جمهوری آذربایجان منتشر شد.
بر اساس این گزارش عناوین این چهار پژوهش عبارتند از: "جریان شناسی گروههای تکفیری متحد داعش در اقصی نقاط جهان"،"بررسی انقلاب مردم بحرین"، "بررسی پدیده داعش در افغانستان و پاکستان" و "بهائیت در جمهوری آذربایجان و پیوندهای آن با صهیونیسم".
پژوهش "جریان شناسی گروههای تکفیری متحد داعش در اقصی نقاط جهان" در 6 فصل و 123 صفحه منتشر شده است. دکتر ناصر پورحسن استادیار علوم سیاسی دانشگاه آیت ا... العظمی بروجردی (ره) این پژوهش را به رشته تحریر درآورده و دکتر داود فیرحی نظارت علمی آن را برعهده داشته است. شکل گیری و سیر تطور داعش، گونه شناسی گروههای تکفیری متحد داعش در گستره جغرافیایی جهان، انگیزهها و وجوه اشتراک و افتراق داعش با متحدانش، از جمله فصول پژوهش مذکور میباشد.
پژوهش"بررسی انقلاب مردم بحرین" در قالب مجموعه راهبردهای پژوهشی رسانهای و کاربردی توسط راحله جمعه زاده پژوهشگر مسایل بحرین به رشته تحریر درآمده است. این پژوهش به روش توصیفی - تحلیلی و در قالب نظریه " ساختار – کارگزار" تهیه شده است. نگاهی به چالشهای داخلی، منطقهای و بین المللی روند انقلاب مردم بحرین و چشم انداز آن از جمله فصول این پژوهش میباشد.
پژوهش"بررسی پدیده داعش در افغانستان و پاکستان" در 8 فصل و 199 صفحه نگاشته شده است. سابقه تفکر افراطی به اصطلاح جهادی و خلافت گرا در منطقه، رویکرد طالبان و القاعده به داعش، جاذبهها و پتانسیلهای افغانستان و پاکستان برای داعش، موانع نفوذ داعش در افغانستان و پاکستان، منافع و رویکرد بازیگران منطقهای و بینالمللی در این خصوص، چشم انداز و پیامدهای حضور داعش در پاکستان و افغانستان از جمله فصول این پژوهش میباشد. پیرمحمد ملازهی کار نویسندگی و دکتر زهرا محمودی نظارت بر پژوهش مذکور را بر عهده داشتهاند.
پژوهش "بهائیت در جمهوری آذربایجان و پیوندهای آن با صهیونیسم" در قالب مجموعه راهبردهای پژوهشی رسانهای و کاربردی به قلم برهان حشمتی و نظارت علمی حجت الاسلام علیرضا روزبهانی و احمد کاظمی در 5 فصل تدوین شده است. از جمله بخشهای اصلی این پژوهش، نگاهی اجمالی بر پرونده تشکیلات ضاله بهائیت از ابتدا تا تشکیل رژیم صهیونیستی، حمایت روسیه تزاری، امپراتوری عثمانی و استعمار انگلیس از بهائیت، شگردهای بهائیت برای عضو گیری، بهائیت در جمهوری آذربایجان و روابط ویژه رژیم صهیونیستی با بهائیان این کشور میباشد.
در پایان این پژوهش به مانند سه پژوهش دیگر، پیشنهادهای رسانهای و ایدههای برنامه سازی برای تبیین هر چه بهتر مباحث مطرح شده در برنامههای رادیویی و تلویزیونی ارائه شده است.
واحد پژوهشهای کاربردی برون مرزی از سال 1376 فعالیت میکند و تاکنون بیش از دویست و بیست عنوان پژوهش در مسائل مربوط به تحولات بین المللی منتشر کرده است.
این واحد از آبان 1393، تهیه مجموعه راهبردهای پژوهشی رسانهای و کاربردی را آغاز کرده است، تحلیل راهبردی تحولات با رویکرد آینده پژوهی و ارایه راهکارها و توصیههای رسانهای و ایدههای برنامه سازی محورهای اصلی این مجموعههای پژوهشی را تشکیل میدهند.
آدرس سایت اینترنتی واحد پژوهشهای کاربردی معاونت برون مرزیarc.irib.ir می باشد.
پژوهشگران علاقهمند میتوانند با مراجعه به بخش فراخوان این سایت، موضوعات پیشنهادی خود برای مجموعه راهبردهای پژوهشی رسانهای و کاربردی را ارائه دهند.
1394/11/10
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.