نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال جهش تولید
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار و اطلاعيه ها
انقلاب اسلامي با بالندگي و پويايي نقش اساسي در توجه به معنويات و دين داشته است، اما براي حفظ و استمرار اين هديه الهي بايد برنامهريزي کرد.
انقلاب اسلامي با بالندگي و پويايي نقش اساسي در توجه به معنويات و دين داشته است، اما براي حفظ و استمرار اين هديه الهي بايد برنامهريزي کرد.
به گزارش واحد انتشارات و اطلاعرساني، در نشست تخصصي «آينده انقلاب اسلامي» که روز يکشنبه سوم تير در مرکز پژوهش و سنجش افکار با حضور پژوهشگران برگزار شد، دکتر علي دارابي، معاون امور استانهاي صداوسيما با بيان اين مطلب افزود، انقلاب اسلامي در منطقه و جهان تأثير بسيار داشته و به همين دليل همواره با موانع، مشکلات و چالشهاي بسياري از سوي دشمنان روبهرو بوده است.
وي با بيان اينکه دشمنان از هيچ کاري براي ايجاد مانع بر سر راه اين حرکت توفنده امام (ره) و مردم ايران مضايقه نکردند، افزود، اگر ميخواهيم اين انقلاب همچنان پويا، بالنده و نقشآفرين باشد، بايد با آسيبشناسي و بازطراحي، آينده اين نهضت معنوي را تضمين کنيم.
اين استاد دانشگاه، ضمن تأکيد بر ضرورت شناخت حال و آينده محيط و فضاي اطراف کشور بهمنظور برخورد متناسب و فعال با پديدههاي موجود و موانع انقلاب، افزود: هم رسانهها و هم سياسيون بايد آسيبها و چالشها را بشناسند و با راهکارهاي مناسب به تقويت مباني ديني و اعتقادي مردم همت گمارند تا در مقابل 217 شبکه ماهوارهاي فارسيزبان و ديگر ابزارها و رسانههاي نوين که براي خدشه به انقلاب و دين و فرهنگ جامعه ما برنامه توليد ميکنند، مقابله کرد.
معاون امور استانهاي صداوسيما با بيان اينکه انقلاب اسلامي بهمثابه هر پديده، فراز و فرود دارد، گفت: مسيري که امام عزيز شروع و تبيين کردند، با اقتدار و استحکام به دست رهبر فرزانه انقلاب ادامه پيدا ميکند و مراکز فرهنگي رسانهاي بايد با استدلال و منطق به روشنگري اين راه نوراني براي آحاد جامعه بويژه جوانان بپردازند.
دکتر دارابي با اشاره به رقيبهاي رسانهاي رسانه ملي و تأثيرات شبکههاي اجتماعي تأکيد کرد: براي تأثيرگذاري رسانه ملي، بايد به خصوصيسازي، نظريهپردازي در حوزه رسانهها و ارتباطات، مالکيت معنوي و کپيرايت، تربيت نيروهاي انقلابي و کارآمد، توليد انيميشن ديني، ايجاد شهر رسانهاي، ديجيتالسازي و ماهواره بومي توجه جدي مبذول شود.
وي با بيان اينکه در کشور بحران تحليل واقعيت و توصيف وضعيت کنوني قابل مشاهده است، افزود: بايد در سند چشماندازي که طراحي شده، وضعيت حال و آينده به شکل کامل ترسيم شود و دولت فقط اجراکننده باشد؛ بهگونهاي که تداوم اين برنامهها با تغيير دولتها متوقف نشود.
دکتر دارابي با بيان اينکه بايد دولت بيشتر امور را به بخش خصوصي واگذاري کند تا جامعه در مسير رشد و پيشرفت قرار بگيرد، گفت: دولت ما بسيار فربه و چاق است و بر عکس، بخش خصوصي ضعيف و لاغر است و امکان رقابت با دولت را ندارد؛ در حالي که وضعيت بايد کاملاً
به عکس باشد.
اين پژوهشگر انقلاب اسلامي با تأکيد بر بازنگري در برخي قوانين قانون اساسي و ساختارهاي جامعه افزود: تغيير نظام از رياستي به پارلماني، ايجاد نظام دو مجلسي، تمرکز در قانونگذاري و توجه به تخصصهاي اجتماعي مختلف در مجلس خبرگان بايد مورد بررسي کارشناسي قرار گيرد و در صورت نياز، ساختارهاي متناسب طراحي شود.
وي در پايان با تأکيد بر ترويج معنويات و اخلاقيات در جامعه به وسيله رسانهها، خواستار توجه همه مردم و مسئولان به فرهنگ اسلامي و فضاي فرهنگي جامعه و آسيبهاي آن شد.
1395/05/03
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.