نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال جهش تولید
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار مراکز
بوشهر _ برنامه 3 ساله برای قرارگیری بوشهر در جمع 3 استان باسواد
بوشهر _ برنامه 3 ساله برای قرارگیری بوشهر در جمع 3 استان باسواد
دانشفر : حرکت به سمت وضعیت مطلوب هدف قابل دسترسی تری است که با تدوین برنامه سه ساله پیگیر این مهم هستیم.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش بوشهر با بیان اینکه امروز کشور های پیشرفته نتوانسته اند بی سوادی را ریشه کن کنند، افزود: حرکت به سمت وضعیت مطلوب قابل دسترسی تری است که با تدوین برنامه ای سه ساله پیگیر این مهم هستیم.
غلامرضا دانش فر در نشست با خبرنگاران به مناسبت سی و ششمین سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی اظهار داشت: براساس آخرین سرشماری عمومی کشور در سال 90 ، شمار بیسوادان استان 35 هزار و 123 نفر اعلام شده است.
وی ادامه داد: البته چون ملاک این آمار خوداظهاری افراد بوده و راست آزمایی نشده، بررسی های دقیق تر ما نشان می دهد هم اکنون بین 7500 تا 7700 نفر بوشهری از سواد پایه محرومند.
محرومیت 881 بوشهری زیر 20 سال از سواد
وی خاطرنشان کرد: بررسی ها نشان می دهد 881 نفر از جمعیت زیر 20 سال استان از نعمت سواد محرومند که عمدتا کودکان کار، کودکان معلول یا فرزندان طلاق می باشند که این بخش در کنار اولیا بیسواد دانش آموزان در برنامه ریزی های ما دارای اولویت باسوادی هستند.
غلامرضا دانش فر با بیان اینکه افراد 6 تا 49 ساله مهترین محدوده سنی تحت پوشش سوادآموزی هستند که به صورت رایگان اقدام به آموزش آنها می کنیم، گفت: افراد بالاتر از این سنین نیز امکان آموزش و بهره مندی از کتاب، دفتر و لوازم التحریر رایگان دارند، ولی در آمار سوادآموزی لحاظ نمی شود.
پاداش 20 درصدی به نوسوادان
وی با اشاره به اینکه تا حدود زیادی مشخصات افراد محروم از سواد استان نظیر والدین بیسواد دانش آموزان را داریم، خاطرنشان کرد: افراد محروم از سواد که برای سوادآموزی اقدام کرده و در آزمون مربوطه قبول شوند، 20 درصد هزینه آموزش که به طور میانگین 130 هزارتومان می باشد به این گروه تعلق می گیرد.
دانش فر با بیان اینکه آموزش به افراد محروم از سواد شامل سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم می باشد، توضیح داد: دوره اول معادل سوم ابتدایی، دوره دوم معادل ششم ابتدایی و دوره سوم نیز به منظور بازآموزی و جلوگیری از بازگشت بیسوادی می باشد.
به گفته این مقام مسئول، قبلا سوادآموزی در حد خواندن، نوشتن و روخوانی قرآن بود که با مصوبه هیات دولت، ملاک باسوادی تا کلاس سوم ابتدایی ارتقا یافته است.
رتبه نخست استان در جذب باسوادان
وی با بیان اینکه استان بوشهر طی سال گذشته با رشد 30 درصدی در جذب بیسوادان رتبه دوم کشوری را به دست آورد، گفت: امسال هم در شرایطی که هنوز فرصت زیادی تا پایان ثبت نام بیسوادان باقی مانده، رتبه اول کشور را در جذب داریم.
به گفته معاون سواداموزی آموزش و پرورش بوشهر، سهمیه امسال استان برای جذب بیسوادان 4200 نفر تعیین شده که تاکنون قریب 3500 نفر آنها تحت پوشش قرار داده و امیدواریم با همین روند طی سالجاری همگی این افراد را جذب کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از هدر رفت منابع مالی، راست آزمایی اطلاعات بیسوادان و نیز نظارت ویژه روی آزمون های قبولی صورت می گیرد.
تلاش برای رسیدن بوشهر به جمع 3 استان باسواد
به گفته وی، هم اکنون بوشهر در بین 7 استان باسواد کشور قرار دارد که امیدواریم با روندی که در جذب بیسوادان داریم، طی سه سال به محدوده سه استان اول کشور برسیم.
وی خاطرنشان کرد: براساس آمارهای رسمی، 92.5 درصد جمعیت استان از نعمت سواد برخوردارند که امیدواریم در چشم انداز سه ساله این رقم به وضعیت مطلوب جهانی که 98 درصد استان برسیم.
پایگاه خبری خلیج فارس
1394/10/14
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.