نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال جهش تولید
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار مراکز
اصفهان _ تجلیل از عوامل اجرایی نظر سنجی های انتخابات مرکز اصفهان
اصفهان _ تجلیل از عوامل اجرایی نظر سنجی های انتخابات مرکز اصفهان
مراسم تجلیل از عوامل اجرایی نظر سنجی های انتخابات در صدا و سیمای مرکز اصفهان برگزار شد.
مدیر کل مرکز پژوهش و سنجش افکارسازمان در این مراسم گفت: صدا و سیمای مرکز اصفهان مطابق با شاخص های رتبه بندی مراکز در حوزه نظرسنجی دهمین دوره انتخابات مجلس در سال 94 ، با شناخت دقیق افکار عمومی و بهره گیری از نظرات کارشناسان و محققان توانست رتبه پنجم را در بین مراکز استانها کسب کند و این در حالی است که در دوره انتخابات قبل در سال 90 ، رتبه 16 را کسب کرده بود.
منصف پور با اشاره به اهمیت نظر سنجی و شناخت افکار عمومی گفت : توجه به خواست و نظر مردم محور تصمیم گیری کلان نظام جمهوری اسلامی است و از این بابت کار شما پرسشگران بسیار حساس و مورد توجه است.
وی در ادامه با بیان اینکه میزان مشارکت کل کشور توسط وزارت کشور 62 درصد اعلام شد و پیش بینی مرکز تحقیقات و مطالعه سازمان صدا و سیما 9/62 درصد بود گفت : پرسشگران سازمان صدا و سیما با آموزش های کاربردی و علمی در سطح کشورتوانستند دقیق ترین آمار را با کمتر از یک درصد اختلاف افکارسنجی و نظرسنجی کنند.
دکتر احمدی افزادی مدیر کل صدا و سیمای مرکز اصفهان نیز با اشاره به این که کار نظر سنجی بسیار کار پر مشقت و حساس وحلقه واسط چرخه انتقال پیام مردم به رسانه ملی است افزود : ارتباطات انسانی مطلوب و قدرت ارتباط گیری با مردم دو اصل مهم افکار سنجی است.
دکتر احمدی افزادی ، مرکزتحقیقات و سنجش افکار را قلب سازمان دانست و گفت : تفاوت جهان اول و جهان سوم در آینده نگری و آینده پژوهی است و پیش بینی و آینده نگری مبنای دانش محوری و توسعه متوازن در همه عرصه ها است.
مدیرکل مرکز اصفهان از رسانه ملی به عنوان رکن اول افکار سنجی در حوزه آسمان جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و این قدرت و توانمندی را نتیجه زحمات پرسشگران و عوامل نظر سنجی سازمان دانست.
وی همچنین با اشاره به اینکه اصفهان بیشترین میزان شرکت های دانش بنیان ، قوی ترین صنایع و هویت های قومی ، فرهنگی و تمدنی را در کشور دارد گفت : شما پرسشگران با استفاده از علم و صداقت ، نقشه راه آینده را پیش روی رسانه ملی قرار می دهید.
در پایان این مراسم نیز از 40 نفر از پرسشگران صدا و سیمای مرکز اصفهان با اهدای هدایایی تجلیل شد.
1395/03/18
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.