نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال جهش تولید
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار مراکز
صداوسیمای چهارمحال و بختیاری برترین مرکز استانی شد
صداوسیمای چهارمحال و بختیاری برترین مرکز استانی شد
صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری عنوان برترین نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز صدا و سیما را کسب کرد.
به گزارش خبرنگار سایت پژوهش استانهای صدا و سیما به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری در نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز صدا و سیما، عنوان و تندیس برترین برترینها را از آن خود کرد.
مدیرکل صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری گفت: این مرکز بر اساس رأی هیئت داوران، در مجموع 6 نشان هدهد این جشنواره را به دست آورد.
وی افزود: در جمعبندی نتایج عملکرد سالهای 93 و 94 در حوزههای مختلف و عمل به تعهدات تولید و ویژگیهای بومی منطقهای در آثار تولیدی، تندیس برترین مرکز به مدیرکل صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری اعطا شد.
عظیمی اضافه کرد: در بخش پژوهش، این مرکز بر اساس ارزیابی عملکرد سالهای 93 و 94 و برتری تعداد آثار ارسالی به جشنواره نوزدهم، پژوهشهای راه یافته به مرحله نهایی و پژوهشهای منجر به تولید، نشان هدهد کسب کرد.
وی ادامه داد: همچنین لطیف رئیسی از چهارمحال و بختیاری به خاطر پژوهش منجر به تولید با عنوان «روستاهای هدف گردشگری» نشان هدهد و حمید محمدی با پژوهش «پیامدها و آسیبهای شبکههای اجتماعی در استان» مقام سوم و جایزه بخش راهبردی را به دست آورند.
عظیمی گفت: در بخش خبر جشنواره، مجموعه خبری رادیوی چهارمحال و بختیاری به سردبیری صدیقه یوسفی وردنجانی توسط هیئت داوران به عنوان برگزیده معرفی شد.
وی افزود: همچنین گزارش خبری «بازگشایی گذرگاههای برفی» از مهدی نادریان برتر شد و مستند «آوای دستان» از سمیه نجفیان از مرکز چهارمحال و بختیاری به مقام نخست و نشان هدهد دست یافت.
عظیمی یادآور شد: معاونت خبر این مرکز در ارزیابی های 2 سالانه و انجام تعهدات و سفارش های حوزه ستادی و همچنین در 4 حوزه گزارشهای خبری شایسته تقدیر شد.
مدیرکل صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری درخصوص آثار برتر مرکز در بخش سیمای این جشنواره گفت: جهانبخش زمانی عنوان بهترین تهیهکنندگی و نشان هدهد را برای برنامه ترکیبی «چو خط» (بهترین مسابقه) را دریافت کرد و بیژن علی بابایی حائز عنوان بهترین تهیه کننده ویژه انتخابات برای برنامه تلویزیونی «بر بام افتخار» و علی کریمزاده حائز عنوان بهترین تدوین برای برنامه «سفر به شهرستانها» شد.
وی با بیان اینکه گزارشگر و مجری خانم برنامه تلویزیونی «شبهای بام ایران» و تیتراژ برنامه «چو خط» هم شایسته تقدیر شدند، خاطرنشان کرد: همچنین معاونت سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری به خاطر تهیه و تولید برنامههای ترکیبی شایسته تقدیر گردید.
عظیمی در مورد توفیقات بخش برنامه های رادیویی جشنواره هم گفت: زهرا اردستانی از چهارمحال و بختیاری نشان هدهد را برای تهیهکنندگی برنامه رادیویی «گنجینه فرهنگ» دریافت کرد.
وی ادامه داد: در بخش برنامههای ترکیبی ساده رادیویی نیز زهرا اردستانی و داریوش یوسفزاده به عنوان نویسنده و گزارشگر برنامه «گنجینه فرهنگ»، کبری حیدری به عنوان برترین نویسنده در برنامه عصرگاهی «موج زندهرود»، رضا حیدری برای صدابرداری نمایش «شولیز»، بهاره غریبی برای بازیگری نمایش «شولیز» و فاطمه رفیعی افکتور نمایش رادیویی «پری صنم» شایسته تقدیر شدند.
عظیمی خاطرنشان کرد: در بخش موسیقی هم قطعه با کلام «قصه عاشقان» به خوانندگی و آهنگسازی رضا صالحی از چهارمحال و بختیاری برگزیده گردید.
نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز صدا و سیمای استان ها با شعار «رسانه ملی، شبکه های استانی، محور رشد و توسعه پایدار» از 30 آذر تا 2 دی ماه به میزبانی استان خوزستان در اهواز برگزار شد.
در مراسم پایانی این جشنواره، رئیس و مدیران رسانه ملی، جمعی از مسئولان کشوری و استانی، هنرمندان تلویزیون و سینما حضور داشتند.
در این جشنواره یک هزار و ۵۰۰ اثر در مدت ۴۵ روز توسط ۶۰ نفر از استادان، صاحب نظران و کارشناسان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
1395/10/08
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.